Een fit lijf is een fit bedrijf

Een fit lijf is een fit bedrijf

Maak kennis met Thrive Academy.

arrow-down

Nu aanvragen: gratis fitheidsscan

Hoe succesvol zou je zijn in een betere conditie?

Speciaal voor bijzonder toegewijde ondernemers die meer uit hun fysiek, business en relaties willen halen bieden wij een gratis fitheidsscan aan.

Tijdens de scan krijg je een uitgebreid overzicht van je spiermassa en vetmassa en een advies gesprek.

Aan de hand van de scan krijg je gericht advies om jou te helpen je waardes te verbeteren en fit en gefocust te ondernemen.

THRIVE Academy: boost body, brains & business.

Wat onze leden zeggen

Emel Teke 'Product Manager Investments @ ING'

Ik wilde afvallen en had de moed al lang opgegeven, totdat ik via mijn buurvrouw werd geïntroduceerd in de unieke wereld van Thrive Academy. Mijn allereerste indruk? Een zeer professioneel en betrokken team met toptrainers en topcoaches. Het voelde per direct goed en ik heb geen seconde spijt. Na een proefsessie en een intake gesprek ben ik vrij kort daarna begonnen aan het COMMIT101 traject van januari 2023. In dit programma werk je in een periode van 13 weken tijd aan jouw persoonlijke doelstellingen. Dat doe je door middel van fysieke trainingen en persoonlijke coaching. Mijn hoofddoel was een gezonder lichaamsgewicht bereiken. Onder begeleiding van THRIVE Academy ben ik in 13 weken maar liefst 12 kilo afgevallen door te trainen en mijn voedingspatroon aan te passen. Mijn vetmassa is flink afgenomen en mijn spiermassa is vrijwel gelijk gebleven. Ik voel mij fysiek en mentaal fitter en sterker dan ooit. En dit is nog maar het begin... De trainingsessies zijn afwisselend, leuk en onder persoonlijke begeleiding van top trainers. Het maakt niet uit op welk niveau je traint, iedereen kan gewoon meedoen. En kun je een bepaalde oefening niet doen? De trainers van THRIVE hebben altijd een alternatieve oplossing voor je. De persoonlijke coaching van Dempsey Tamara heeft mij veel geleerd over wie ik echt wil zijn, zowel privé als zakelijk. Het heeft mij sterker gemaakt: prioriteiten stellen en keuzes maken gaan mij veel makkelijker af. Dat geeft mij meer geluk, rust en succes op vele vlakken in het leven. Het begint allemaal met eerlijk zijn tegenover jezelf. Uiteindelijk moet je het zelf willen en zelf het werk doen, maar THRIVE heeft mij wel de tools gegeven om mijn eigen leven te creëren en persoonlijke doelstellingen te bereiken. Niet alleen voor nu, maar voor altijd. Dank je wel THRIVE Academy!

Emel Teke 'Product Manager Investments @ ING'

Richard de Vos

“Vanaf september 2021 werk ik met Dempsey Tamara. Dempsey kan goed spiegelen en is zeer kritisch op je antwoorden. Hij kan snel en efficiënt schakelen, waardoor je bewust wordt en blijft van de doelen. Dit traject heeft mijn leven op alle fronten zeer positief veranderd. De rechte lijn, de juiste focus, de stip aan de horizon, waar en wie ik wil zijn, hebben een diepere betekenis gekregen. De drie kwartalen van noeste arbeid zijn voorbij gevlogen. Voor mij geldt dat dit traject zich dubbel en dwars heeft uitbetaalt. Op alle vlakken, zowel privé als zakelijk, ben ik een gezond, krachtig, gelukkig en succesvol mens geworden. Mijn extra energie zet ik nu in om mijn steen bij te dragen bij het oplossen van de klimaatproblematiek.”

Richard de Vos

Ruben de Bruin

"Sinds ik met mijn eigen performance coach Dempsey Tamara werk, is mijn winst meer dan verdubbeld, sta ik rustiger in het even en ben ik lichamelijk weer in topconditie. De impact 
die ik ervaar openbaart zich niet alleen op zakelijk vlak maar ook op persoonlijk vlak."

Ruben de Bruin

left-arrow
right-arrow
Tijd voor een gezondere leefstijl?

Tijd voor een gezondere leefstijl?

Maak kennis met fitness bij Performance Studio Thrive Academy in Zaandam

Maak kennis met fitness bij Performance Studio Thrive Academy in Zaandam