Meer informatie

Het is heel eenvoudig: vul het formulier in en je kunt gelijk beginnen!

Meer informatie
arrow-down

Dit zeggen onze leden

Ruben de Bruin

"Sinds ik met mijn eigen performance coach Dempsey Tamara werk, is mijn winst meer dan verdubbeld, sta ik rustiger in het even en ben ik lichamelijk weer in topconditie. De impact 
die ik ervaar openbaart zich niet alleen op zakelijk vlak maar ook op persoonlijk vlak."

Ruben de Bruin

Richard de Vos

“Vanaf september 2021 werk ik met Dempsey Tamara. Dempsey kan goed spiegelen en is zeer kritisch op je antwoorden. Hij kan snel en efficiënt schakelen, waardoor je bewust wordt en blijft van de doelen. Dit traject heeft mijn leven op alle fronten zeer positief veranderd. De rechte lijn, de juiste focus, de stip aan de horizon, waar en wie ik wil zijn, hebben een diepere betekenis gekregen. De drie kwartalen van noeste arbeid zijn voorbij gevlogen. Voor mij geldt dat dit traject zich dubbel en dwars heeft uitbetaalt. Op alle vlakken, zowel privé als zakelijk, ben ik een gezond, krachtig, gelukkig en succesvol mens geworden. Mijn extra energie zet ik nu in om mijn steen bij te dragen bij het oplossen van de klimaatproblematiek."

Richard de Vos

Dick Dekker

“Aniek heeft mij uitgedaagd om voor een periode van 13 weken te werken aan m'n conditie en m'n fysieke gesteldheid. Dus na enige twijfel ging ik overstag en sta ik inmiddels 2x in de week om 06:30 uur op, om om 07:30 uur bij THRIVE aan de slag te gaan. Dat is al een hele stap voorwaarts voor mij. Nu na 4 weken is het resultaat dat ik 4 kg ben afgevallen, m'n spiermassa is toegenomen en m'n vetpercentage is geslonken. Daar ben ik eigenlijk best een beetje trots op. Naast de training heb ik ook m'n voedingspatroon aangepast en ik voel dat m'n lijf sterker wordt en ik door de gehele dag, fitter en energieker ben. Kortom, ik ben enthousiast over de aanpak en de persoonlijke begeleiding en ik kijk telkens uit naar de volgende training.”

Dick Dekker

left-arrow
right-arrow

Ons Aanbod

Fitness
Fitness

Een krachtig leven begint bij een krachtige fysiek. Meer energie, een verbeterde gezondheid en het gevoel van fysiek krachtig te zijn is de basis voor meer persoonlijk en zakelijk succes. Wij werken alleen met professionele trainers, die behoren tot de absolute top in hun vak.

Focus
Focus

Afleiding is overal. Wij helpen jou je focus te shiften op wat echt belangrijk is. Zo boek je uitzonderlijke resultaten en blijf je dit doen. Je bent echt aanwezig bij wat jij belangrijk vindt. Je ervaart meer rust en ruimte.

Relaties
Relaties

Door je mindset te versterken, ben je niet alleen van meerwaarde voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen.

Business
Business

Je voelt je fit, je behoudt je focus en je privé leven ervaar je als prettig. Al snel zal je merken dat je mentale en fysieke kracht je onderneming of carrière ondersteunen en je in staat stelt om ook daar meer resultaat te boeken.